Toimituskäytäntö

Kun olet tilannut jotain Velliina Helsinki, toimitusaika saattaa olla erilainen kuin mitä olet tottunut. Tuotteemme lähetetään suoraan toimittajiltamme, mikä mahdollistaa suuret säästöt varastointi- ja kuljetuskustannuksissa. Tämän ansiosta voimme hinnoitella tuotteemme erittäin kilpailukykyisesti.

 

- Kun tilaus on tehty, tarvitsemme 1-3 työpäivää tilauksen käsittelyyn. Arkipäivisin tämä kestää yhden työpäivän, mutta jos tilaat perjantai-iltana tai viikonloppuna, se voi kestää hieman kauemmin.

Keskimääräinen toimitusaika on 7-14 arkipäivää (ma-pe, lukuun ottamatta juhlapyhiä).

 

1+1 Ilmaiseksi tarjoukset

1+1 Ilmaiseksi tarjoukset ovat voimassa, kun tuotesivulla mainitaan selvästi: Lisää 2 kappaletta ostoskoriisi, alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Asiakas on itse vastuussa tämän tekemisestä. Emme voi tarkistaa jokaista tilausta virheiden varalta. Jos asiakas ei tee tätä itse, se on hänen oma vastuunsa, ellei tuotesivulla ole toisin mainittu.

 

Toimituskulut

Kustannamme kaikkien tilaustemme toimituskulut kokonaan. Tilauksesi toimitetaan siis täysin ILMAISEKSI.

 

Toimitettu tilaus

Gethix.nl ei ole vastuussa varastetuista tai kadonneista paketeista, jotka ovat vahvistettu toimitetuksi annettuun osoitteeseen. Kysyttäessä vahvistamme toimituksen ja esitämme toimituspäivämäärän sekä jäljitystiedot, jotta asiakas voi itse selvittää virheen syyt.

 

Tilauksen peruuttaminen

Jos olet tehnyt tilauksen ja haluat peruuttaa sen, sinun on tehtävä se 24 tunnin kuluessa tilauksen tekemisestä. 24 tunnin jälkeen tilauksen peruuttaminen ei ole enää mahdollista, koska kaikki tilaukset lähetetään 24 tunnin kuluessa ja tilauksesi on jo matkalla. Vastaanotettuasi tilauksesi voit aina palauttaa sen helposti.

Kysymyksiä tilauksesta tai toimituksesta?

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Katso ensin usein kysytyt kysymykset -sivu. Jos kysymystäsi ei löydy sieltä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Velliina Helsinki

E-mail: support@velliina-helsinki.fi