Vastuuvapauslauseke

TMG:n 5 §:n mukainen tiedonantovelvollisuus.

DRXecommerce
Velliina Helsinki
Demer 36B, 5256 EJ Heusden NetherlandsYhteystiedot
sähköposti: support@velliina-helsinki.fiVAT: NL003363099B62
Yritysrekisterinumero (KvK): 78653215Vastuu sisällöstä

Sivustomme sisältö on laadittu huolellisesti ja parhaan tietämyksemme mukaan. Emme kuitenkaan voi ottaa vastuuta sisällön oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta. Palveluntarjoajana olemme vastuussa näiden sivujen sisällöstä yleisten lakien mukaisesti TMG:n 7 §:n 1 momentin mukaisesti. TMG:n 8-10 §:n mukaan emme kuitenkaan ole palveluntarjoajana velvollisia valvomaan siirrettyjä tai tallennettuja kolmansien osapuolten tietoja tai tutkimaan olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Tämä ei vaikuta velvollisuuksiin poistaa tai estää tietojen käyttöä yleisten lakien mukaisesti.

Vastuu tässä suhteessa on kuitenkin mahdollinen vasta siitä hetkestä alkaen, kun konkreettinen lain rikkominen tulee tietoon. Jos saamme tietää edellä mainituista rikkomuksista, poistamme kyseisen sisällön välittömästi.

Ulkoisia linkkejä koskevan vastuun rajoittaminen

Verkkosivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ulkoisille verkkosivustoille. Emme voi vaikuttaa näiden suoraan tai epäsuorasti linkitettyjen verkkosivustojen sisältöön. Siksi emme voi taata "ulkoisten linkkien" sisällön oikeellisuutta. Ulkoisten linkkien sisällöstä vastaavat sivustojen tarjoajat tai ylläpitäjät (tekijät).

Ulkoiset linkit tarkistettiin mahdollisten lainrikkomusten varalta linkittämishetkellä, ja ne olivat linkittämishetkellä vapaita laittomasta sisällöstä. Ulkoisten linkkien sisällön jatkuva tarkistaminen ei ole mahdollista ilman konkreettisia viitteitä lainrikkomuksesta. Jos kyseessä ovat suorat tai epäsuorat linkit vastuualueemme ulkopuolelle jäävien kolmansien osapuolten verkkosivustoille, vastuuvelvollisuus syntyisi vain siinä tapauksessa, että saamme tietää sisällöstä ja että meidän olisi teknisesti mahdollista ja kohtuullista estää sen käyttö, jos kyseessä on laiton sisältö.

Tämä vastuuvapauslauseke koskee myös linkkejä ja viittauksia, jotka kysyjät, blogin kirjoittajat, tai keskustelufoorumin vieraat ovat asettaneet omassa Internet-esiintymässämme. Vastuu laittomasta, virheellisestä tai epätäydellisestä sisällöstä ja erityisesti vahingoista, jotka aiheutuvat tällä tavoin esitettyjen tietojen käytöstä tai käyttämättä jättämisestä, on yksinomaan sen sivun palveluntarjoajalla, johon viitataan, eikä sillä, joka ainoastaan viittaa kyseiseen julkaisuun linkkien avulla.

Jos saamme tietoa oikeudellisista rikkomuksista, poistamme ulkoiset linkit välittömästi.


Tekijänoikeus

Verkkosivustollamme julkaistu sisältö ja teokset ovat Saksan tekijänoikeuslain alaisia. Tekijän henkisen omaisuuden jäljentäminen, muokkaaminen, jakelu ja kaikenlainen käyttö tekijän ideaalisessa ja aineellisessa mielessä tekijänoikeuslain rajojen ulkopuolella edellyttää tekijänoikeuslain tarkoittamalla tavalla asianomaisen tekijän kirjallista ennakkosuostumusta. Tämän sivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Jos verkkosivustomme sisältö ei ole meidän luomamme, on noudatettava kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia. Kolmannen osapuolen sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos kuitenkin havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, ilmoita siitä meille. Jos saamme tietää loukkauksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.